K2_THE_LATEST

دوشنبه, 19 آذر 1397

اتباع خارجی (افرادی که ملیت غیر آذربایجانی دارند) جهت اقامت بلند مدت در آذربایجان بایستی اجازه اقامت بگیرند. اجازه اقامت از طرف اداره مهاجرت و گذرنامه جمهوری آذربایجان (میگرسیون) صادر می شود. مدت زمان لازم جهت بررسی مدارک طی 20 روز کاری می باشد. پس اط اعلام نظر مثبت اداره مهاجرت، کارت اقامت متقاضی صادر می شود.

اتباع خارجی در صورت داشتن 13 شرایط مختلف می توانند اقامت آذربایجان را دریافت کنند. در ادامه به چند شرط اساسی اخذ اقامت آذربایجان که بیشتر افراد متقاضی از آنها استفاده میکنند، اشاره کرده ایم:

خرید ملک به ارزش 100 هزار منات و بالاتر

ثبت شرکت در کشور آذربایجان

استخدام فرد به عنوان پرسنل در یک شرکت آذربایجانی

جهت کسب اطلاعات بیشتر درباره اخذ اقامت آذربایجان با کارشناسان ما در ایران و آذربایجان در ارتباط باشید.

تلفن نماینده در ایران :

                             وحید اسکندر صلب 09302221019

شماره دفتر باکو قابل تماس با واتس آپ:

                           مصطفی اقدمی فر 00994559237829

شماره ثابت شرکت:

                                          00994125979140